Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Королівства руїн (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hametsu no Oukoku / The Kingdoms of Ruin
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Мотонаґа Кейтаро
Тривалість:
23 хв 40 с / 1еп.
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Glass Moon, Багатоголосий закадровий | Kaizoku, Кіото
Сюжет цього аніме надасть глядачам можливість зануритися в царство, де співіснують різноманітні види і раси. Тривалий час люди навчилися жити в гармонії з відьмами і демонами, які мешкали пліч-о-пліч з людською расою. Відьми, володіючи екстраординарними магічними здібностями, використовували їх на благо всіх членів свого суспільства. У міру того, як людство прогресувало, перевершуючи знання і навички відьом, які зналися виключно на чаклунстві, секрети їхньої технології залишалися прихованими.


У підсумку передова наукова революція зробила сили відьом непотрібними людству. Розвиток технологій надав людям суперсучасні автомобілі, ефективні ліки та побутову техніку, що зробило магічні здібності відьом застарілими в суспільстві. Відтак, від старого доброго світу не залишилося ні сліду. У новому світі ніхто нікого не потребував, що призвело до катастрофи, яка характеризується взаємними звинуваченнями та ворожнечею. Цей хаос поступово переростає в щось жорстокіше, небезпечніше і божевільніше. Деякі люди, розпалюючи конфлікт, почали щиро стверджувати, що відьми становлять реальну загрозу людству, а тому їх треба викорінити.


Піддавшись паніці, найвидатніша нація у світі починає жорстоке полювання на відьом і знищує з землі всіх, хто належав до цієї раси. Однією з них була мудра вчителька головного героя - молодого чоловіка на ім'я Адоніс. Стару відьму, яку він дуже поважав, вважаючи своєю наставницею, було вбито в нього на очах, тож хлопець присягається помститися імперії, яка забрала в нього все. Вступаючи на шлях помсти, Адоніс, сам того не усвідомлюючи, розпочинає криваве протистояння між наукою і магією. ©Kino4ua Королівства руїн (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.2
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?