Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Знаменитість (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Selleobeuriti / Celebrity
Країна:
Південна Корея
Режисер:
Чхоль-Гю Кім
Тривалість:
00:54:00
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | К'Di
У центрі сюжету драматичного трилера перебуває молода жінка Со А Рі, яка відчайдушно бореться за те, щоб стати найгарячішою знаменитістю в гламурному і скандальному світі інфлюенсерів Сеула. Вона поки що не підозрює, що світ шоу-бізнесу тільки здається чимось неймовірно казковим, але реалії такі, що знаменитості втрачають своє життя, перебуваючи цілодобово під прицілом камер і очей, закулісся випиває з них життєві сили швидше за найказковіших вампірів. Сеул - це місто Слави, Грошей і Влади, стає ареною битви для молодої жінки, яка жадає досягти вершини.


Інша дівчина Юн Сі Хен - практично бездоганна. Вона красива, елегантна і чудово освічена. Дівчина все своє життя ні в чому не знала потреби, але таке легке життя її не зіпсувало. У неї чуйне серце і вона завжди стає на бік тих, хто стикається з несправедливістю. Соціальний статус не має для неї значення. Со А Рі - дівчина з багатої родини. Як і Юн Сі Хен, вона розумна і красива, але на цьому їхня схожість закінчується. Со А Рі виросла зарозумілою, звиклою завжди бути в центрі уваги. Приблизно 10 років тому, вона вчилася за кордоном. Під час навчання у неї з'явився шанс опинитися на "вершині життя", і, зрозуміло, вона ним скористалася.


Завдяки своїй шкільній подрузі Со А Рі потрапляє в суспільство селебріті, де поводиться по-особливому, що викликає невдоволення багатьох знаменитостей і не тільки. Своєю незвичайною поведінкою Со А Рі закохує в себе спадкоємця власника конгломерату "Han Cosmetic" Хан Джун Гьон, якого до зустрічі з дівчиною не цікавило нічого, крім роботи. ©Kino4ua Знаменитість (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?