Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Телепат зоряного пилу (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Hoshikuzu Telepath / Stardust Telepath
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Каорі
Тривалість:
23 хв 37 с / 1еп.
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Kaizoku
У Конохоші Уміки є дуже суттєва проблема. Їй вкрай важко дається будь-яке спілкування з оточуючими людьми. Через це вона почувається не у своїй тарілці. Дуже важко існувати серед людей і не мати можливості налагодити з ними контакт. Одного разу головна героїня почала вважати себе інопланетянкою, яка з певних причин опинилася серед людської раси. Але одного дня Конохоші зустріла дуже загадкову і навіть таємничу дівчину. Головна героїня, на свій превеликий подив, змогла дуже швидко налагодити стосунки зі своєю новою знайомою.

Знайти спільну мову з цією дівчиною виявилося дуже просто. Через деякий час нова "подруга" Конохоші розповіла їй свій страшний секрет. Як виявилося, ця дівчина з'явилася на Землі абсолютно випадково. Насправді вона - інопланетянка. Цей факт дуже сильно вразив головну героїню. Але саме це так сильно зблизило дівчат. Адже одна з них опинилася серед людей абсолютно випадково і навіть не знала, як поводитися в суспільстві, а друга прожила серед людей все життя, але так і не навчилася бути особистістю. ©Kino4ua Телепат зоряного пилу (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?