Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Восьмеро на виліт

Рік:
Ор. назва:
Eight Men Out
Країна:
США
Режисер:
Джон Сейлз
Тривалість:
01:59:50
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Початок двадцятого століття, а саме 1919 рік запам'ятався тисячам любителів бейсболу. Події, що відбулися тоді, висвітлені в кінокартині Вісім виходять з гри (Eight Men Out), яка знята за книгою, заснованою на реальних подіях. Автором книги став Еліот Есіноф. Але що все тоді сталося того року? 1919 - став усім відомий скандалом, що розгорівся в Chicago White Sox, американській бейсбольній команді. Ця подія отримала свою назву Black Sox scandal, гравців всесвітньо відомого клубу викрили на підкупі безпосередньо перед найважливішим матчем. Невже це дійсно правда, чи зможуть гравці довести свою невинність? ©Kino4ua Восьмеро на виліт 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?