Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Празький студент

Рік:
Ор. назва:
Der Student von Prag / The Student of Prague
Країна:
Німеччина
Режисер:
Ганс Гейнц Еверс, Стеллан Рійє
Тривалість:
01:22:01
Переклад:
Українська мова Музичний супровід, Субтитри / CC
За договором, таємничий Скапінеллі дає студенту 100 000 гульденів за право взяти будь-яку річ із його кімнати. Балдуїн згоден: крім шпаги, обшарпаного столу, ліжка та дзеркала в нього зовсім нічого немає. На подив студента, італієць забирає віддзеркалення Балдуїна, яке віддаляється слідом за Скапінеллі. (Вихід віддзеркалення з дзеркала може здивувати і сучасного глядача, особливо який знає, що трюк із подвійною експозицією досягався в ті часи ювелірним склеюванням і накладенням різних вирізаних елементів кадрів. З подібною видовищною, але нехитрою операцією Гвідо Зеебер, фахівець зі спецефектів, впорався чудово).

Розбагатілий Балдуїн потрапляє у вищий світ, зізнається у своїх почуттях графині і кличе на таємне побачення в найвіддаленіше місце Праги - на єврейський цвинтар, але радість героя псує його Двійник, який з'явився йому в замку. Побачення не вдається: графиню лякає демонічний Скапінеллі, який вітає її біля входу на цвинтар, а потім на цвинтарі перед парою з'являється відображення Балдуїна. До всього безнадійно закохана в Балдуіна циганка Лідушка передає нареченому графині, барону Вальдісу, записку Балдуіна для графині із запрошенням на побачення. ©Kino4ua Празький студент 1913 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?