Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Наяд

Рік:
Ор. назва:
Nyad
Країна:
США
Режисер:
Джиммі Чин, Елізабет Чай Васархелі
Тривалість:
02:01:08
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Цей документальний фільм, що ґрунтується на архівних матеріалах і містить реальні кадри, починається з невеликої передісторії Даяни Найед (Аннетт Бенінг), яка загалом оповідається в драматичних спогадах. Прізвище головної героїні походить від імені давньогрецької водяної німфи. Цей факт Даяна засвоїла з самого дитинства, тому що її батько постійно повторював про це. У ранньому віці вона переконалася, що плавання - її призначення, і незабаром Даяна прославитися як марафонська плавчиня.

Після кількох запливів у відкритій воді по всьому світу Дайана взялася за найвиснажливіше і найнебезпечніше заняття - вона пропливла понад 160 кілометрів упродовж більш ніж двох днів через води, що кишать акулами, від Куби до Флориди. Це було її першою спробою, на той час Даяні було 28 років, і її безумство ледь не закінчилося катастрофою. Однак 32 роки потому Даяні виповнюється 60 років, її колишня кохана і найкраща подруга Бонні Стілл (Джоді Фостер) влаштовує для неї вечірку, і плавчиня розуміє, що хоче знову спробувати заплисти дистанцію Куба - Флорида. У молодості, коли Даяна була у чудовій фізичній формі, це було простіше, але зараз ніхто не вірить, що вона зможе здійснити цю затію.

Однак егоцентричну Даяну не зупинити, і ці переконання тільки надають їй більшої впевненості в тому, що вона повинна домогтися цього. Плавчиня починає знову тренуватися годинами щодня, приймає гроші від спонсорів і наймає різноманітних експертів та капітана човна, зважаючи на небезпеку морського запливу за екстремальних обставин, у яких єдина помилка може виявитися фатальною. ©Kino4ua Наяд 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?