Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Царство сміттярів / Царство падальників (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Scavengers Reign
Країна:
США
Режисер:
Джозеф Беннетт, Чарльз Гюттнер, Кріс Приноскі, Бен Калина, Антоніо Каноббіо
Тривалість:
1 серія: 24:00 (цілком серій: 3 з 12)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Клан Кайзоку, Matsura, Didko Studio
Переклад:
Original English Оригінал
Дія розвивається навколо вцілілих членів екіпажу космічного судна, що зазнало аварії, які опинилися на мальовничій, але смертельно небезпечній планеті. Азі та громіздкий робот Леві намагаються пристосуватися до життя у ворожому середовищі, попутно рятуючись від переслідування велетенських істот, що живуть у білих кам'янистих панцирах. Сем і Урсула, яким вдалося дистанційно посадити корабель, що зазнав аварії, шукають спосіб покинути планету, де спори, що вдихаються, спричиняють смертельні грибкові захворювання, а часті урагани знищують усе живе на своєму шляху. Камен намагається вибратися з рятувальної капсули, перебуваючи серед трупів колег... ©Kino4ua Царство сміттярів / Царство падальників (1 Сезон) 2023 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.8
1 сезон
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?