Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Перший король Риму

Рік:
Ор. назва:
Il primo re / The First King
Країна:
Італія, Бельгія
Режисер:
Маттео Ровере
Тривалість:
02:07:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | MGG
У Старій Лації в 753 році до нашої ери раптова повінь призвела до того, що двоє братів-пастухів Ромул і Рем опинилися на мілині і були захоплені в рабство в Альба-Лонзі. Вони не можуть змиритися зі своїм становищем, вирішуючи повстати і звільнити інших бранців - латинян і сабінян, а також узяти в заручниці жрицю Вести Сатней, яка несе із собою священний вогонь. У конфлікті через пораненого Ромула Рем вбиває латинського лідера і стає новим главою племені.

Плем'я перетинає Тибр і спалює тіло Рема на багатті. Ромул клянеться побудувати найбільше і наймогутніше місто у світі на попелищі свого брата. Він дає місту ім'я Рим.

У фінальних титрах анімована карта показує розширення території, підпорядкованої Риму, до її піку за часів імператора Траяна 117 року. ©Kino4ua Перший король Риму 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?