Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ненсі Вейк. Невловима шпигунка

Рік:
Ор. назва:
Nancy Wake, the White Mouse
Країна:
Нова Зеландія
Режисер:
Майк Смiт
Тривалість:
00:52:16
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Кіт
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
На рахунку Ненсі Вейк сотні врятованих життів військовополонених і мирних громадян. У період Другої світової війни вона була агентом французького Опору, допомагала переправляти в інші країни мешканців єврейських гетто і координувала роботу британських спецслужб в окупованій Франції. Про долю дивовижної дівчини розповіла у своїй книзі "Біла миша" письменниця Імоджен Кілі, а ми в нашій статті вирішили згадати найяскравіші подвиги Вейк.

Австралійка Ненсі Вейк виросла в небагатій сім'ї і завжди прагнула до пошуку кращої долі. У 1928 році майбутня шпигунка втекла з дому у віці шістнадцяти років. Дівчині довелося влаштуватися медсестрою в Сіднейський госпіталь, щоб заробити собі на життя, але раптове отримання солідної спадщини від тітки відкрило перед Ненсі зовсім інші перспективи. Вона негайно покинула рідну Австралію і вирушила до Америки, а потім - до Європи.

Авантюрний характер і самовпевненість дозволили Вейк влаштуватися репортером у британську газету медіамагнатів Херстів. Деякий час Ненсі курсувала між Англією і Францією в пошуках цікавих сюжетів для своїх матеріалів, а незадовго до початку Другої світової війни взяла інтерв'ю в Адольфа Гітлера. З огляду на віяння того часу, робота Вейк мала приголомшливий успіх. Ще б пак! Зовсім юна, та ще й непрофесійна журналістка домоглася побачення із самим фюрером. Утім, ідеї нацизму жахнули Ненсі, і вона вирішила протистояти йому будь-що-будь. ©Kino4ua Ненсі Вейк. Невловима шпигунка 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?