Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Дурбелики / Бовдури

Рік:
Ор. назва:
The Goonies
Країна:
США
Режисер:
Річард Доннер
Тривалість:
01:53:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Кінофільм оповідає про групу юних друзів, які зробили знахідку, що повністю перевернула їхнє життя. Герої відшукали карту скарбів, на якій з точністю до метра вказано місце, де багато років тому капітан піратського корабля, Віллі Одноокий, сховав усі свої заощадження. У пошуках скарбу головні герої з горища звичайного американського будинку потрапляють під землю, де серед печер і підземних річок на них чекає безліч небезпек. Але боятися хлопцям потрібно не смертельних пасток і навіть не кровожерливого монстра, що охороняє піратські скарби. Як це не дивно, найголовніша загроза для них ховається... у людях! Слідами героїв вирушає банда лиходіїв, які хочуть заволодіти скарбом і розправитися з підлітками. Ось тільки вони не врахували, що друзі не з боязкого десятка - навіть зустрівшись зі злочинцями віч-на-віч, вони не відступлять, а боротимуться до самого кінця. ©Kino4ua Дурбелики / Бовдури 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?