Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Острів Головорізів

Сімнадцяте століття - це час піратського промислу і рабовласницького ладу. Безстрашна і симпатична шукачка пригод, дочка пірата Морган Едамс, збирає команду для експедиції з пошуку скарбу на так званий Острів головорізів. Проблема в тому, що у дівчини знаходиться лише невеликий шматок пергаменту з картою, що вказує місце розташування таємничих скарбів. Господарем другого фрагмента є авантюрист і пройдисвіт Вільям Шоу, якого героїня викуповує на ярмарку і бере в свою команду. Найскладнішою справою для шукачів скарбів-мандрівників буде дістати третій відсутній обривок карти. Він знаходиться в руках підступного Дугласа «Дога» Брауна, безжального і хитрого пірата, який є братом убитого батька Морган. Кілька років тому Браун власноруч позбавив життя свого родича, і тепер його племінниця одержима помстою. Кому з них вдасться першим дістатися до місця, де заховані скарби? ©Kino4ua Острів Головорізів 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?