Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вечірка кілерів

Рік:
Ор. назва:
Murder Party
Країна:
США
Режисер:
Ніколя Плескоф
Тривалість:
01:43:13
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Sunnysiders
На глядачів чекає заплутана історія з убивством, приправлена неабиякою часткою чорного гумору.Жанна - геніальний архітектор, за плечима якої десятки мільйонів замовлень. Одного разу її викликають у віддалений маєток багатої родини, щоб розробити план його перепланування. Прибувши на місце, героїня зустрічає чималу родину: патріарха Цезаря, його сина Тео та доньку Олену, дружину Саломею, сестру Джо та дворецького Армана. З першого моменту Жанна розуміє, що клієнти трохи збожеволіли. Незважаючи на тривожні терміни, архітекторка береться за роботу, не підозрюючи, що на неї чекає попереду. Незабаром після приїзду Жанни глава сім'ї падає замертво. Під підозрою всі, хто перебуває під дахом особняка. Щоб розкрити особу вбивці, присутні повинні зіграти в серію ігор. Правильна відповідь дає свободу, а неправильна - смерть. Відмова неможлива, тому Жанна стає частиною цього кривавого фарсу і щосили намагається вижити. Чи зможе вона впізнати людину, що стоїть за божевіллям у будинку? ©Kino4ua Вечірка кілерів 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?