Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Субмарина

Рік:
Ор. назва:
Submarine
Країна:
США
Режисер:
Річард Айоаде
Тривалість:
01:36:54
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | KWA Sound Production
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Ця комедійна драма точно не залишить осторонь жодну байдужу людину. Історія зможе розповісти нам про одного підлітка на ім'я Олівер, який є справжнім романтиком, а також справжнім мрійником. На даний момент йому всього-то 15 років, але його хвилюють лише два питання. Найперше з них те, що він хоче втратити цноту зі своєю однокласницею на ім'я Джордан і це треба буде зробити до наступного дня народження. Але у неї справжня екзема і романтики вона точно не переносить, та й взагалі, дівчинка якось дивно на нього дивиться весь час. Як це все провернути, хлопець поки точно не знає. Другим же головним питанням стало те, що треба налагодити стосунки батьків, бо шлюб їхній по-справжньому тріщить по швах. Треба зробити все можливе, щоб уберегти свою сім'ю від розвалу... ©Kino4ua Субмарина 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?