Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Темний ліс / Ліс

Рік:
Ор. назва:
The Woods
Країна:
Німеччина, США, Велика Британія
Режисер:
Лакі МакКі
Тривалість:
01:31:03
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Фільм Темний ліс - психологічний горор, знятий 2005 року режисером Лакі МакКі. У ньому розповідається про дівчину Гізер, яку за погану поведінку батьки відправляють до школи-інтернату, загубленого серед лісу. Коли в гущавині починають гинути школярки, дівчинка відкриває страшну таємницю, проходячи при цьому моторошний шлях страху і жаху. Адже найважливіше, чого потрібно навчитися в цій школі - те, що з лісу вибратися неможливо. Цей хорор, події якого розгортаються 1965 року, починається з того, що батьки відправляють Гізер Фасуло на перевиховання до престижної школи-інтернату для дівчаток, що розташована глибоко в лісі. Нічого не віщувало біди, навпаки - спокійне місце повинно було сприятливо вплинути на непокірну дівчинку, але після приїзду її починають мучити кошмари, а потім і галюцинації.

Справу ускладнює тим, що до Гізер погано ставляться ровесниці, а сувора директриса не спускає з неї очей. Тінейджер думає тільки про повернення додому, але так просто це місце не вдасться покинути. А тим часом, у самій школі та поблизу починають відбуватися дивні речі: гинуть учениці. Гізер дізнається страшну таємницю - у лісі ось уже десятки років таїться зло, і тепер воно починає поглинати школу. Таємна сила забирає життя дівчаток, і незабаром вона прийде за Гізер. ©Kino4ua Темний ліс / Ліс 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?