Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Експерт з брехні

Рік:
Ор. назва:
Usogui / 嘘喰い
Країна:
Японія
Режисер:
Хідео Наката
Тривалість:
01:59:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Субтитри
Кагеро - найдавніший нелегальний гральний заклад, що не прогинається ні під можновладців, ні під багатіїв, значення має тільки перемога. Баку Мадараме, відомий як Пожирач брехні за свій проникливий розум, одного разу вже ледве не втратив своє життя, беручи участь у цих іграх, але відбувшись лише пораненням, заліг на дно в невеликому селі. Дізнавшись, що верхівка ієрархії гравців Кагеро сильно змінилася за його відсутності, пожирач брехні вирішує знову спробувати зайняти місце найсильнішого гравця, ризикуючи при цьому всім, що має. ©Kino4ua Експерт з брехні 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?