Kino4ua.com
R

Щоденник Бріджит Джонс

Рік:
Ор. назва:
Bridget Joness Diary
Країна:
США, Великобританія, Франція, Ірландія
Режисер:
Шерон Магвайр
Тривалість:
01:37
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый)
Бріджет Джонс вже за тридцять, але вона безвольно потурає своїм шкідливим звичкам і не наважується позбавитися від зайвих кілограмів. Але, що найголовніше, Бріджет - зовсім одна. Батьки намагаються посватати її за сина сусідів, скромного Марка, а сама Бріджет без розуму від свого чарівного начальника Деніела. Але ось нарешті Бріджет вирішила взяти себе в руки і почати нове життя! З першого дня нового життя вона вирішує вести щоденник, в який вона буде записувати свої майбутні досягнення і перемоги. Але виявилося, що здійснити мрії і знайти справжню любов набагато складніше, ніж це уявлялося Бріджет ... ©Kino4ua Щоденник Бріджит Джонс 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олександр
    Олександр
    4 серпня 2022 11:49
    + +1 -
    Люблю Стюарда. 
    Гарний Оператор.