Kino4ua.com
FullHD 1080p

Заплати іншому

Рік:
Ор. назва:
Pay It Forward
Країна:
США
Режисер:
Мімі Ледер
Тривалість:
02:03
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Тревор МакКінні, молодий хлопець, живе з матір'ю без батька. Щоб допомогти синові стати самостійним, мати працює на двох роботах і трохи випиває, щоб зняти стрес у вільний час. Все змінюється, коли до школи хлопчика приходить новий вчитель, Юджин Сімон. Вчитель дає дітям завдання: "Знайдіть спосіб змінити світ". Діти мають різні ідеї, але Тревор пропонує лише ідею безкорисливої допомоги трьом незнайомцям. При цьому кожна людина повинна допомогти трьом незнайомцям. Таким чином доброзичливість зростатиме в геометричній прогресії. Тревор починає реалізовувати цю ідею. Перша ціль - наркозалежний безхатько, якого він приводить до себе додому, годує і дає притулок. Друга ціль - Юджин, вчителька, яку він знайомить зі своєю матір'ю і створює для неї дім і щастя. Не всі ідеї Тревора вдається реалізувати одразу, але незабаром його впізнає вся країна. Хлопчик намагається зробити світ кращим після того, як його вчитель надає йому такий шанс. ©Kino4ua Заплати іншому 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?