Kino4ua.com

V означає Вендетта

Рік:
Ор. назва:
V for Vendetta
Країна:
США, Великобританія, Німеччина
Режисер:
Джеймс Мактіг
Тривалість:
02:12:33
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Хто була ця людина, яка носила маску Гая, дівчина не знала. Але точно було відомо, що в 1605 році змовник на ім'я Гай Фокс намагався підірвати парламент. Він був схоплений і страчений, але ким був насправді залишається загадкою. Через 400 років залишилася його ідея, здатна змінити світ. В альтернативному майбутньому в Великобританії панує фашистська партія. Сполучені штати втратили світове панування і поглинені громадянською війною. Світова диктатура Англії поневолила простих громадян, змушених підкорятися злочинному об'єднанню.

Четвертого листопада після оголошення комендантської години, коли виходити на вулицю заборонено, асистентка британського телеканалу на ім'я Іві Хаммонд поспішає встигнути до місця призначення. Її вправі заарештувати таємна служба безпеки, яка планує вчинити наругу над молодою жінкою. Людина в масці з допомогою холодної зброї розправляється з негідниками, рятуючи життя невинної дівчини. Їх зустріч не випадковий збіг. Він називає себе «Ві», що означає «Вендетта», і очолює партизанську війну з метою повалити режим і повернути людям свободу. Концерт, який буде спостерігати Іві, присвячений Богині Правосуддя. ©Kino4ua V означає Вендетта 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?