Kino4ua.com
R

Смертельна зброя 4

Рік:
Ор. назва:
Lethal Weapon 4
Країна:
США
Режисер:
Річард Доннер
Тривалість:
02:02:48
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Багато чого цікавого відбулося в житті двох нерозлучних напарників. Темношкірий, навчений досвідом Роджер Мертоу, наприклад, з величезним нетерпінням чекає, коли ж обожнювана донька Ріанна піднесе йому довгоочікуваний подарунок у вигляді внучка, а його вірний приятель Мартін Риггз, в свою чергу, нещодавно дізнався карколомні новини про незаплановану вагітність Лорни Коул, з якої вони ніяк не можуть остаточно визначитися зі статусом відносин, то сварячись, то знову возз'єднавшись.
Заодно сюди можна сміливо додати і недавнє підвищення до звання капітанів, отримане головними героями під час успішно виконаного останнього завдання, пов'язаного з ліквідацією злочинного угруповання, яке нахабно грабувала банківські установи, завдаючи при цьому непоправної шкоди місту.

Незважаючи на досить солідний вік, хлопці досі відчувають себе повними сил і енергії, так що попереду очікуються нові божевільні операції і зустрічі з кровожерливими бандитами. На цей раз бравим офіцерам доведеться протистояти китайській банді, яка організувала підпільну діяльність з виготовлення та збуту фальшивих грошей, очолюваної заповзятливим кримінальним авторитетом Ван Сі Ку. Як завжди, не обійдеться без бійок, ефектних погонь, вибухів і купи курйозних моментів. ©Kino4ua Смертельна зброя 4 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?