Kino4ua.com
PG-13

Патрік

Рік:
Ор. назва:
Patrick
Країна:
Великобританія
Режисер:
Менді Флетчер
Тривалість:
01:34:31
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
На Сару навалилася маса непередбачуваних проблем. Створюється відчуття, що порядні чоловіки навмисно обходять дівчину стороною. Про кар'єрне зростання залишається тільки мріяти. Низькооплачувана робота - єдина можливість Сари не впасти на дно суспільства. Батьки перестали вірити в дівчину, що ще сильніше б'є по її низької самооцінки. Більше всього Сару лякає те, що немає навіть передумов позитивних змін. Вона втомилася не жити, а виживати, адже кожен день приносить нові випробування. У складний період часу головна героїня несподівано стає господинею мопса. Дівчина не могла пройти повз тваринки, який втратив будинок. Вихованець по кличці Патрік виявився примхливим і вимогливим. Сара була переконана, що мопс тільки додасть їй проблем. Крім вирішення фінансових труднощів і питань з роботою, дівчині доводиться дбати ще й про собаку, що вимагає до себе масу уваги. Однак чим більше часу Сара проводить з Патріком, тим легше їй стає жити. Героїня починає відчувати себе повноцінною людиною, у якої є привід посміхнутися, незважаючи на десятки невирішених проблем. ©Kino4ua Патрік 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. ptp-20a
    21 лютого 2020 20:34
    + 0 -
    заблокованаIPадреса
    1. Kino4ua
      21 лютого 2020 20:42
      + 0 -
      Спробуйте через VPN, у Opera він вбудований, потрібно лише увімкнути 
  2. ptp-20a
    21 лютого 2020 19:59
    + 0 -
    відео не працюе
    1. Kino4ua
      21 лютого 2020 20:07
      + 0 -
      Можна детальніше? Який браузер використовуєте?