Kino4ua.com
R

3000 миль до Ґрейсленда

Рік:
Ор. назва:
3000 Miles to Graceland
Країна:
США
Режисер:
Деміен Ліхтенштайн
Тривалість:
02:05:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий
В основі сюжету фільму знаходиться історія представника сильної статі на ім'я Майкл. Він зовсім недавно вийшов з місць позбавлення волі, але навіть це не завадило знайти роботу. Його наймають для однієї "великої" справи, а робить це хороший знайомий, ім'я якого Мерфі. Надалі дії є досить простими, але водночас вимагають прояви нахабства. Героєві належить таємно потрапити на захід, присвячений Елвісу Преслі. Тут збираються наслідувачі популярної зірки. Персонажам доведеться перевтілитися в імітатора свого кумира і в такому образі пограбувати найбільше казино, розташованого на території Лас-Вегаса.

У чоловіків вийшло здійснити свої наміри, але перші труднощі з'являться саме в той момент, коли вони приступлять до розділу отриманого трофея. До цього у головних персонажів був чітке коло виконавців, але несподівано до них вирішує приєднатися жінка, яка виховувала сина в гордій самоті. Вона була подругою колишнього ув'язненого. Потім стає зрозуміло, що в плани призвідника не входить поділ з іншими. Він приймає рішення усунути суперників. Для цього обрано цілком традиційний метод - куля в лоб. ©Kino4ua 3000 миль до Ґрейсленда 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?