Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Життя спочатку

Рік:
Ор. назва:
Revolutionary Road
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Сем Мендес
Тривалість:
01:59:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубляж
Фільм «Життя спочатку / Дорога змін» вже не перший тандем Леонардо ДіКапріо і Кейт Уінслет. Їх герої живуть в далеких 50-х роках з двома чарівними дітьми в милому будиночку в передмісті Нью-Йорка. Одного разу вони вирішують змінити своє життя, виїхати в Париж. Їх мрія не викликає розуміння оточуючих обивателів.

Ейпріл - актриса що не відбулася, яку відіграє Уінслет, схильна до істерик і вважає, що чоловік гідний більшого, ніж нудна робота менеджера. Вона готова працювати секретаркою в Парижі, поки він буде шукати себе. Париж - це втеча від рутини і буденності ситого життя. Але зробити свою мрію реальністю виявилося не так просто. Втрутилися обставини і порушили все. Психологічна драма показує похмуру точку зору на суспільство, що складається з споживачів, і на інститут шлюбу, що не витримує нестандартних обставин. ©Kino4ua Життя спочатку 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?