Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Авіатор

Рік:
Ор. назва:
The Aviator
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Мартін Скорсезе
Тривалість:
02:43:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Украинский
Отримавши в спадок від батька-винахідника невелику промислову фірму, Говард Хьюз рішуче взяв бізнес в свої руки. Завдяки інтелектуальним здібностям і вродженому вмінню Говарда «робити гроші», фірма на очах перетворилася в гігантську корпорацію. Захоплений авіацією, Хьюз присвячував себе новітнім технічним розробкам, а пізніше став режисером фільму про винищувачі «Ангели пекла» в Голлівуді. Успішний прокат картини забезпечив Говарда засобами для розвитку бізнесу. Підприємницька жилка Хьюза не вгамовувалася, і незабаром він придбав кілька статутних казино Лас-Вегаса. Однак успіхи в кар'єрі і слава американського мільйонера не приносили належного задоволення. Тільки високо в небі, над хмарами, Говард відчував себе по-справжньому щасливим. Авіатор проводив в кріслі пілота довгі години, насолоджуючись свободою і висотою.
З приходом Другої світової війни Хьюз отримав замовлення від уряду - йому довірили розробку літаків-розвідників. Але навіть після закінчення війни замовлення не було виконано. За розслідування справи взявся сенат США і агенти федерального бюро ... ©Kino4ua Авіатор 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Шідо Коїті
    25 жовтня 2023 00:02
    + 0 -

    Переглянув 30 хв. Фільм "не зачепив"