Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Епідемія

Рік:
Ор. назва:
Los últimos días
Країна:
Іспанія, Франція
Режисер:
Девід і Алекс Пастор
Тривалість:
01:42:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 2+2
2013 рік, якась загадкова епідемія миттєвим чином заполонила весь Всесвіт. Світ знаходиться під активним впливом агорафобії, тобто, страху відкритого простору. Він буквально просякнутий повітря. А всі ті люди, які за збігом обставин залишилися в живих, починають ховатися в підземному світі або всередині найрізноманітніших будівель. Головним героєм є один офісний клерк на ім'я Марк. Саме на службі цього чоловіка наздоганяє несподіваний виток епідемії. У Марка є причини схвилюватися не на жарт, адже у нього вдома знаходиться дружина, яка чекає появи на світ малюка. Тепер Марка терзають сумніви. Чоловікові необхідно вийти на вулицю, щоб дістатися до будинку, але страх плутає всі карти. Тоді Марк зупиняє свій вибір на підземних доріжках. Він вирішує, що добереться додому крізь приховані тунелі. ©Kino4ua Епідемія 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?