Kino4ua.com
R

Вчиняй правильно

Рік:
Ор. назва:
Do the Right Thing
Країна:
США
Режисер:
Спайк Лі
Тривалість:
2:00:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Озвучка AdrianZP
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
У Брукліні стоїть аномальна спека. Народ обливається потом і мріє скоріше покінчити з роботою і постояти під холодним душем. Нестерпна спека діє всім на нерви, і в міру того, як піднімається температура, терпіння населення досягає максимуму. В людях прокидаються агресія, хамство, свавілля, і ні в чому не винної італійської піцерії доводиться приймати весь гнів натовпу на себе. У центрі оповідання молодий хлопець на ім'я Муки - живе в районі, населеному здебільшого чорношкірими і пуерторіканцями. Для того, щоб утримувати свою дружину і сина, і не залежати від своєї сестри, наш герой розносить піцу для тієї самої італійської піцерії, якою володіє Сел - американець італійського походження. Сел - людина, навчений досвідом і тому йому відмінно живеться в цьому кварталі, однак його син Піно весь час незадоволений тим, як робить свою роботу Муки, і недолюблює афроамериканців. І незабаром накипілі пристрасті, доведені до межі спекою, розігріваються не на жарт ... ©Kino4ua Вчиняй правильно 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?