Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Встигнути до

Рік:
Ор. назва:
Due Date
Країна:
США
Режисер:
Тодд Філліпс
Тривалість:
01:35:15
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Режисером виступив Тод Філліпс. У головних ролях - Роберт Дауні молодший та Зак Галіфіанакіс. Цей фільм вийшов у міру сумним та в міру смішним. Зворушлива історія про двох абсолютно протилежних осіб, які випадково виявилися попутниками в поїздці до Лос-Анджелеса. Дуже важко уявити більш не поєднуються хлопців і курйозніші ситуації, в які вони постійно потрапляють. Спостерігати такий сюжет часом сумно і смішно одночасно, але, безсумнівно, приємно. Більше того, всі події супроводжуються чудовим саундтреком, який сподобався багатьом глядачам.
Сюжет фільму «Впритул» оповідає про двох хлопців. Життєрадісний актор і непоказний майбутній батько на ім'я Пітер, ось вони основні дійові особи. Пітер знаходиться буквально на межі, він має встигнути до народження свого сина дістатися додому. Але тут у нього з'являється попутник, що діє на нерви. Щоб встигнути приїхати вчасно, Пітеру доводиться терпіти нестерпну компанію. ©Kino4ua Встигнути до 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?