Kino4ua.com
PG-13

Смерть їй личить / Смерть їй пасує

Рік:
Ор. назва:
Death Becomes Her
Країна:
США
Режисер:
Роберт Земекіс
Тривалість:
01:43:28
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Популярна письменниця, Хелен Шарп, обожнює свого нареченого Ернеста. Ще б його не любити, адже він займається пластичною хірургією і домігся досить високих результатів на цій ниві. Здавалося б, майбутньому, безхмарному щастю нічого не загрожує, ну не тут-то було ... Підступна подруга нареченої, Медлен Ештон відбиває такого перспективного чоловіка і буквально веде його з-під носа у наївною дурки. Дружина що не відбулася, розчаровується в житті і не знаходить в собі сил для боротьби. У найближчі сім років, вона, страждаючи від душевних мук, опускається, набирає зайву вагу і потрапляє в психіатричну лікарню.

Дійшовши до крайньої точки, вона нарешті усвідомлює своє становище і готова на будь-які дії, щоб змінити своє життя. Жінка вирішується на найсерйозніший вчинок. В цей час, Ернест гірко розчарований в сімейних відносинах з Медлен, розуміє, що його банально використовують і ні про яку любов не може бути мови, починає пиячити і втрачати кваліфікацію. Його дружина, яка втрачає молодість і привабливість, звертається до чаклунки Ліслі фон Руман, і отримує чудодійний еліксир. Прийнявши його, відновивши колишню свіжість жінка скандалить з чоловіком, справа доходить до бійки, в ході якої, вона скочується зі сходів і згортає шию ... ©Kino4ua Смерть їй личить / Смерть їй пасує 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?