Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Два стволи (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Popoz
Країна:
Голандія
Категорія:
Режисер:
Мартін Смітс, Ервін ван ден Ешоф
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Українська мова Paramount Comedy | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Люб. Многоголосый
Двоє друзів Іво і Ренді - поліцейські-невдахи, які патрулюючи місто, страждають від неймовірної нудьги через відсутність останнім часом будь-яких заварушек. Раптово їх легкий перекус, який зовсім не заважає сумній роботі, був різко перерваний веселим наркоманом, дико упаривающімся наркотою прямо за кермом автомобіля. Очманівши від такого нахабства, друзі кидаються за ним в погоню, розносячи все, що попадеться у них на шляху. В кінцевому підсумку вони його втрачають, додавши в свій «послужний список» повністю знищений найцінніший експонат в одному з музеїв, куди вони випадково потрапляють, переслідуючи негідника, який остаточно вивів друзів з себе, коли відкрив по ним вогонь. Приїхавши в відділення, Іво і Ренді дізнаються, що вони упустили дуже важливого підозрюваного у справі про торгівлю наркотиками, якого поліція давно намагається зловити. Горе-поліцейським забороняють брати участь в будь-яких операціях і переводять їх патрулювати найспокійніший район міста, приставивши до них на навчання стажиста. Але це не заважає двом невдахам знову потрапити в божевільну халепу, в результаті якої гине безліч заручників. Наші герої, звинувачені в загибелі невинних громадян, потрапляють до в'язниці і незабаром дізнаються про те, про що поліція навіть не могла підозрювати. ©Kino4ua Два стволи (1, 2 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?