Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Все життя перед її очима

Рік:
Ор. назва:
The Life Before Her Eyes
Країна:
США
Режисер:
Вадим Перельман
Тривалість:
01:29:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Пронизлива історія про те, як зробити правильний вибір, навіть коли це здається неможливим. Екранізація однойменного роману сучасної письменниці та поетеси Лори Касішке. Картина стала другим повнометражним проєктом Вадима Перельмана, режисера-американця українського походження. Головну героїню в драматичному трилері зіграла Ума Турман, яка знову має переконливий вигляд у ролі сильної, поставленої в жорстокі умови жінки. Діана - звичайна домогосподарка зі звичайною долею: вона багато років одружена і виховує восьмирічну доньку. Але її дедалі частіше долають дивні передчуття і неясні підозри, що йдуть у розріз із нормальним життям. Щоб розібратися в собі, вона звертається до минулого. П'ятнадцять років тому Діана була норовливою, егоїстичною школяркою. Крім гулянок, наркотиків і сексу, вона любила одне - спілкування з сором'язливою і доброю подругою Морін. Життя здавалося нескінченною насолодою, поки божевільний однокласник не прийшов до школи з автоматом. Він навів зброю на найкращих подруг, ставлячи страшне запитання: "Кому з вас жити?". ©Kino4ua Все життя перед її очима 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?