Kino4ua.com
R

Чорний дощ

Рік:
Ор. назва:
Black Rain
Країна:
США
Режисер:
Рідлі Скотт
Тривалість:
02:05:18
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У сюжеті кримінального бойовика режисера Рідлі Скотта "Чорний дощ" неприборканий нью-йоркський поліцейський Нік Конклін не тільки швидко ганяє на мотоциклі по дорогах міста, але так само швидко ловить злочинців. Разом зі своїм напарником Чарлі Вінсентом вони заарештовують японського кілера Сато, що входить в одну з родин якудза, який влаштував розгром в ресторані.

Будучи громадянином Японії Сато належить депортація на батьківщину, де на нього чекає суд і винесення вироку, а супроводжувати злочинця в Осаку доручають поліцейським Конкіну і Вінсенту. Однак, після прильоту, прямо в аеропорту спільники злочинця допомагають йому втекти від конвоїрів. За підтримки місцевого поліцейського детектива Масахиро Мацумато, Нік і Чарлі кидаються на пошуки втікача Сато, але не підозрюють, що попереду їх чекає участь у війнах між кланами якудза. ©Kino4ua Чорний дощ 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?