Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вони боролись до загину. Холодний Яр + Студія ТВі

Рік:
Ор. назва:
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Володимир Бондаренко
Актори:
Тривалість:
00:26:54
Переклад:
Українська мова Оригінал
Скарга

Фільм створено за сприяння Історичного клубу «Холодний Яр».
У ролі отамана Чучупаки у фільмі знявся отаман «Вільного козацтва Холодного Яру», а водночас головний редактор «Козацького краю» Олег Островський.

Фільм, сюжет якого відсотків на 80 присвячений подіям, які на початку ХХ століття відбувалися на Черкащині, підкреслює: визвольна діяльність УПА у Західній Україні стала лише логічним продовженням того, що починалося в Холодному Яру на Чигиринщині. Як свого часу повстанці Холодноярської республіки зачитувалися віршами Шевченка про гайдамаків з цього краю і брали їх за приклад, так і бійці ОУН-УПА пізніше читали того ж Шевченка і книгу Горліса-Горського “Холодний Яр”, брали собі псевдоніми холодноярців, а їхню тактику партизанської війни — за основу власної боротьби…
Перелік серій:
1.Під прапором УНР
2.Історія колись скаже, хто я був... ©Kino4ua Вони боролись до загину. Холодний Яр + Студія ТВі 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb🐼
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?