Kino4ua.com
R

Сурогат

Рік:
Ор. назва:
The Sessions
Країна:
США
Режисер:
Бен Луїн
Тривалість:
01:38:20
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Марку, головному герою кінокартини, вже тридцять шість років. У дитинстві він захворів на поліомієліт, який не забрав, але скалічив його життя, і тепер чоловік назавжди прикутий до ліжка. Він втомився від такого неповноцінного, жалюгідного життя, і хоче щось у ньому змінити. У нього ніколи не було дівчини, і він не знає що таке сексуальна близькість, але ця тема вже давно його цікавить. Марк вирішує будь-що покінчити зі своїм обмеженим життям і незайманістю – він збирається найближчим часом стати справжнім чоловіком, а для цього йому необхідно переспати з жінкою. Оскільки він не має ні найменшого уявлення про секс, він наймає собі помічника, який може допомогли заповнити прогалини, – сексопатолога. У Марка є шість занять, щоб якомога більше дізнатися про стосунки чоловіка і жінки... ©Kino4ua Сурогат 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. люк
    27 травня 2020 11:15
    + +1 -
    ...усе пізнати в цьому світі треба...і залишатися людиною при цьому! Дякую за фільм!