Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Тридцять хвилин по півночі

Рік:
Ор. назва:
Zero Dark Thirty
Країна:
США
Режисер:
Кетрін Біґелоу
Тривалість:
02:36:59
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм занурює глядача в події десятирічної давності, коли весь світ жахнувся від вибухів двох висотних торгових центрів в Америці. Чути лише голоси вмираючих людей, які знаходяться в пастці і не мають шансу на порятунок. Політичні ігри і конфлікти призвели до величезної трагедії, яка одним махом знецінила людське життя. Відповідальність за теракт бере на себе угруповання Усами бен Ладена. Завдання американського уряду - знайти злочинця і знищити його. Звичайно, це не поверне людям загиблих родичів, зате відновить віру в справедливість. Однак ніхто не поспішає кидатися на пошуки небезпечного терориста, адже час іде, і минуле поступово забувається ...
Майя - головна героїня трилера «Тридцять хвилин по півночі» - ще в дитинстві присягнулася собі знищити злочинця. Пізніше вона поступила в секретний військовий заклад, що спеціалізується саме на затриманні терористів. З моменту американської трагедії минуло майже десять років, але рішуча дівчина не збирається здаватися. Їй доводилося не раз стикатися з байдужістю і пасивністю начальства, з легкодухістю солдатів, які боялися вирушати в гарячі точки. Від подільників терориста, захоплених в полон спецслужбами, не вдавалося отримати цінної інформації, так як жорстокість при допитах не вітали. А після приходу до влади нового президента насильницькі методи дізнання стали протизаконними. Кращі роки свого життя Майя поклала на пошуки бен Ладена, і нарешті з'явилася невелика зачіпка. Героїня разом з агентами ЦРУ вирушає в Пакистан, де їм буде надана можливість поставити крапку в багаторічному розслідуванні і розправитися з породженням пекла. ©Kino4ua Тридцять хвилин по півночі 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?