Kino4ua.com
R

Сліпа лють

Рік:
Ор. назва:
Blind Fury
Країна:
США
Режисер:
Філіп Нойс
Тривалість:
01:26:26
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж
Місцеві жителі шанобливо ставилися до нього, доглядали і лікували, але зір і інші органи так і не відновилися. Тепер Ніку необхідно змиритися і навчитися жити по-іншому, в світі, позбавленому фарб, кольорів, коли можливості різко звужуються і стають недосяжними. Але місцеві жителі все далі продовжують допомагати Ніку - тренують його органи чуття, розвивають інтуїцію і можливості орієнтуватися в просторі. Паркер поступово освоює заняття і стає мужнім сліпим бійцем, який здатний відчувати будь-яку людину за версту, досить гостро чути його і подумки вимальовувати його зовнішній вигляд. ©Kino4ua Сліпа лють 1989 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?