Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Колонія

Рік:
Ор. назва:
Double Team
Країна:
США, Гонконг
Режисер:
Харк Цуй
Тривалість:
01:29:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал
Кримінальний бойовик "Колонія" (Double Team) тримає глядача в напрузі весь фільм. Секретному агенту Джеку Куїнну доручено ліквідувати небезпечного терориста Ставроса. Уже підготувавшись натиснути на курок, агент схибив, так як терорист прощався зі своїми близькими. Джеку цю помилку не пробачили. Він був поміщений в "Колонію", де мешкали кращі шпигуни і секретні агенти, які допустили помилку. Для всього світу вони мертві, але занадто дорогою ціною вони обійшлися, щоб їх убити, і дуже небезпечні, щоб жити. В "Колонії" їх використовують для різних відпрацювань екстремальних ситуацій і аналізу. Однак, Куїнн здійснює немислиму втечу, знаходить собі ексцентричного і неврівноваженого помічника і намагається довести розпочату справу до кінця. ©Kino4ua Колонія 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?