Kino4ua.com
R

Апокаліпсис наших днів

Рік:
Ор. назва:
Apocalypse Now
Країна:
США
Режисер:
Френсіс Форд Коппола
Тривалість:
03:14:22
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Кінець шістдесятих. Джунглі Камбоджі. Самий розпал війни у В'єтнамі. Відставного капітана спеціального підрозділу Бена Уілларда навідують представники військового штабу. Не особливо церемонячись і не питаючи згоди, йому доручають виконання особливо важливого секретного завдання. Героєві належить відправитися знову в саме пекло і ліквідувати якогось розжалуваного за дезертирство полковника Уолтера Курца, який абсолютно збожеволів і, сховавшись серед місцевих тубільців, уявив себе богом, ставши їх безперечним лідером. З огляду на його навички і зраду батьківщини, він представляє серйозну небезпеку для діючих сил армії США у цей непростий воєнний час. Разом з підготовленою групою солдат, таких же відчайдушних і безпринципних, як і він сам, Бенджамін відправляється на човні по річці Меконг, щоб виконати покладену на нього місію. Наближаючись все ближче до мети, він все більше занурюється в цей знавіснілий кривавий світ, де міна може зустрітися на кожному кроці, а кулі літають частіше за москітів. Але несподівано він переймається симпатією до жертви… ©Kino4ua Апокаліпсис наших днів 1979 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?