Kino4ua.com
480p
PG-13

З мене останній танець 2 / Останній танець за мною 2

Рік:
Ор. назва:
Save the Last Dance 2
Країна:
США
Режисер:
Девід Петрарка
Тривалість:
01:31:36
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Російською - Оригінал
З самого дитинства молода дівчина Сара мріяла стати примою-балериною і блищати на сцені театру. Слідуючи за своєю мрією вона вирушає до Нью-Йорка, щоб пройти навчання у відомій балетній школі Джуліард. Викладає хореографію студентам відома прима і дуже сувора викладачка Монік Делакруа, яка вимагає від учнів повної самовіддачі та дисципліни. Саме вона стала кумиром Сари, але щоб завоювати повагу Монік дівчині доведеться добряче попрацювати. Докладаючи максимальних зусиль, Сара починає робити великі успіхи, які обіцяють їй прекрасне майбутнє у світі балету. Мрія блищати на сцені стає все ближче і вона з нетерпінням чекає великих змін, які змінять її життя. Однак здійснення заповітної мрії вимагає відмови від усього, що дорого дівчині. І Сара зробила б усе необхідне, але зустріч із музикантом Майлзом кардинально змінила її життя, поставивши перед складним вибором ©Kino4ua З мене останній танець 2 / Останній танець за мною 2 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?