Kino4ua.com
R

Не твоє тіло

Рік:
Ор. назва:
Moglie e marito
Країна:
Італія
Режисер:
Сімоне Ґодано
Тривалість:
01:45:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - @MUZOBOZ@
Що буде, якщо одного разу взяти двох різних людей і поміняти їх місцями? У центрі історії фільму «Не твоє тіло» знаходяться Софія і Андреа, яким незабаром доведеться пережити цей незвичайний досвід. Він - блискучий нейрохірург, який проводить унікальні експерименти з людським мозком. Андреа впевнений, що рано чи пізно зробить прорив і прискорить розвиток медицини. Вона - амбітна ведуча на одному з телевізійних каналів. Її кар'єра знаходиться на підйомі.

В результаті чергового наукового експерименту, проведеного Андреа, вони раптово міняються тілами. І тепер Софія повинна грати роль видатного хірурга, а її чоловік повинен вжитися в роль привабливої ведучої. Ситуацію погіршує той факт, що ще вчора вони перебували на межі розлучення і тепер ніхто з них не знає, що можна очікувати один від одного. Їм доведеться приміряти на себе не тільки зовнішній вигляд і професію, а й знання, інтереси та звички. Софія якимось чином повинна навчитися оперувати, а Андреа змушений освоювати журналістську справу. ©Kino4ua Не твоє тіло 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?