Kino4ua.com
NC-17

Неоновий демон

Рік:
Ор. назва:
The Neon Demon
Країна:
Францiя, США, Данiя
Режисер:
Ніколас Віндінг Рефн
Тривалість:
01:57:42
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У центрі подій виявляється юна красуня на ім'я Джессі. Головна героїня драми «Неоновий демон», як і багато інфантильні дівчини її віку, мріє підкорити подіум і стати відомою моделлю. Для здійснення своєї мрії Джессі вирушає в Лос-Анджелес - місто, що таїть в собі безліч небезпек. Дівчина навіть не підозрює, в які халепи вона незабаром потрапить. Спочатку переїзд здається героїні відмінною можливістю досягти поставленої мети. Але поступово з'ясовується, що модельний бізнес дуже підступний. Полювання ведеться не тільки на юні і красиві тіла, але і на здорові душі. Конкурентки, з якими зіткнулася Джессі, готові на все, щоб продовжити свою молодість і красу. Саме Джессі стає новою мішенню, адже вона така гарна і молода. Незабаром дівчина усвідомлює, що потрапила в індустрію розпусти і смерті. Але чи не пізно вона все це зрозуміла? Чи встигне Джессі виплутатися з «мереж» шоу-бізнесу? Чи збереже себе юна красуня або перетвориться в одну з тих бездушних ляльок, якими наповнена індустрія моди? А може бути, її і зовсім чекає смерть? ©Kino4ua Неоновий демон 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?