Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

В дикій природі з Беаром Гріллсом (1, 2, 3, 4, 5 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Running Wild with Bear Grylls
Країна:
США
Режисер:
Бен Сімс
Тривалість:
00:59:59
Переклад:
Українська мова National Geographic | Багатоголосий закадровий
Беар Гріллс - один з найвідоміших любителів екстриму в світі. Головний персонаж вже довів всім глядачам, що здатний вижити навіть в найжахливіших і божевільних умовах. Беар долає найбільші труднощі, покладаючись тільки на свою фізичну форму і глибокі пізнання природи. У цьому проекті головний герой буде виживати в суворих умовах не поодинці. Він перевіряє на міцність відомих особистостей, серед яких є як актори, так і спортсмени і навіть телеведуча. Ці люди опиняються далеко від цивілізації. Єдиний їхній шанс вціліти - сподіватися на свою підготовку і інстинкти. ©Kino4ua В дикій природі з Беаром Гріллсом (1, 2, 3, 4, 5 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?