Kino4ua.com
R

Чоловіки, жінки і діти

Рік:
Ор. назва:
Men, Women & Children
Країна:
США
Режисер:
Джейсон Райтман
Тривалість:
01:59:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Сучасні сім'ї нерідко страждають від впливу інтернету. Подружні пари, які мають ряд обов'язків по дому і не тільки, нехтують ними, щоб більше часу проводити у віртуальній реальності. Закохані пари втрачають порозуміння через те, що їх спілкування зведено до мінімуму. Згодом це перетворюється в залежність і все частіше призводить до агресії. Підлітки, цікавлячись сумнівними блогами, поглядаючи різні відео, вирішують соціальні питання свого оточення, нерідко вдаючись до агресивних суперечок. А через програми миттєвої доставки повідомлень, позбавляють себе радості живого спілкування. Як це все відобразиться на головних героях фільму, які так само не уявляють свого життя тепер без інтернету? Чи зможуть вони відкласти телефони і поглянути один на одного? ©Kino4ua Чоловіки, жінки і діти 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?