Kino4ua.com
R

Принцеса де Монпасьє

Рік:
Ор. назва:
La princesse de Montpensier
Країна:
Франція, Німеччина
Режисер:
Бертран Таверньє
Тривалість:
02:19:38
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Події відбуваються у Французькому королівстві XVI століття в епоху правління Карла IX. Держава охоплено жорстокими релігійними війнами. Красуня і найбагатша наречена в країні Марі де Мезьєр закохана в де Гіза. Пізніше він отримає прізвисько «Мічений», але поки герцог молодий і красивий і розділяє її почуття. Але її заповзятливий батько, маркіз Мезьєр, прагне влади і ще більшого достатку. Тому він вирішує віддати єдину дочку в дружини принцу Монпансьє. Дівчина не знайома з майбутнім чоловіком і не бажає вінчатися, але думка жінки в ті часи мало кого хвилювала. Король викликає її нареченого для боротьби з протестантами, оскільки вся Франція горить у вогні. Щоб уберегти суджену, Монпансьє направляє її у замок в Шампані. Супроводжуючим був обраний граф де Шабан, його кращий друг і наставник. Йому доручено відточити манери принцеси, адже скоро їй належить сяяти при дворі. Марі з'їдає стара пристрасть, а тим часом в Шампань прибуває цвіт нації. Це знаменитий Анжуйский, Гіз і майбутній правитель Генріх III. Чоловіки закохуються, і за серце неприступної красуні розгорається неабияка битва, здатна занапастити її та шанувальників. ©Kino4ua Принцеса де Монпасьє 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?