Kino4ua.com
PG-13

Батьки

Рік:
Ор. назва:
Dads
Країна:
США
Режисер:
Брайс Даллас Говард
Тривалість:
01:20:57
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
У документальному фільмі розповідається про радощі і виклики батьківства в сучасному світі. У центрі сюжету виявиться популярний каліфорнійський блогер, який присвятив своє життя вихованню дітей; батько-одинак з Вірджинії, чий син постійно лежить в лікарнях через хворобу серця; бразилець-подкастер, возз'єднався з втраченим батьком; японець, який подолав захворювання після стресу через переробок заради радощів батьківства; а також гей-пара з Меріленда, яка усиновила чотирьох дітей, які постраждали від насильства. Разом з головними героями своїм досвідом діляться знамениті батьки зі світу шоу-бізнесу. ©Kino4ua Батьки 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?