Kino4ua.com
R

Догвіль

Рік:
Ор. назва:
Dogville
Країна:
Данія, Нідерланди, Швеція, Німеччина, Великобританія, Франція, Фінляндія, Норвегія, Італія
Режисер:
Ларс фон Трієр
Тривалість:
02:58:10
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Доґвіль – маленьке містечко, куди потрапляє молода американка Грейс. Події відбуваються у 30-х роках минулого століття. Головна героїня – дочка небезпечного і впливового мафіозі, якій доводиться втікати від гангстерів, що їдуть за нею слідом. Місцеві мешканці без особливої радості, але все ж приймають незнайомку у себе. Вони готові її прихистити, але за це вона має на них працювати, виконуючи найрізноманітнішу роботу. Дівчина погоджується, не підозрюючи, на що можуть бути здатні люди, які відчули владу над іншим. Спочатку жителі здавались милими і добрими, та з часом почали відкриватись їх темні сторони. Непомітно для самої себе Грейс перетворюється на рабиню, від якої вимагають надто багато і ставляться відповідно. Дівчина розуміє, що добро неодмінно перетворюється на зло, та довго витримувати це все вона не зможе… ©Kino4ua Догвіль 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?