Kino4ua.com
HD 720p
R

Чарлі Бартлетт / Витівки у коледжі

Рік:
Ор. назва:
Charlie Bartlett
Країна:
США
Режисер:
Джон Полл
Тривалість:
01:37:30
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ТЕТ
Чарлі Бартлетт – симпатичний юнак зі специфічним почуттям гумору. Він народився у заможній родині, тому батьки, маючи фінансову можливість, віддали його до престижного, елітного навчального закладу. Але шкіл довелось змінити декілька, оскільки кожен раз хлопець вигадував такі жарти, що керівництво їх витримати не могло. І до моменту повноліття Чарлі вже встиг побувати у всіх кращих школах міста. Але довчитись було треба, тому мати вирішує віддати його у саму звичайну школу. І тут з підлітком стаються дивовижні метаморфози. Він починає поводитись нормально, стає просто учнем, та ще й доволі успішним. Він швидко знаходить з усіма спільну мову, роздає дієві і розумні поради… Він здається чудовим хлопцем. І лише з часом вчителі починають помічати, що з їхніми учнями відбуваються якісь занадто дивні і несподівані метаморфози… ©Kino4ua Чарлі Бартлетт / Витівки у коледжі 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?