Kino4ua.com
PG

Близькі контакти третього ступеня

Рік:
Ор. назва:
Close Encounters of the Third Kind
Країна:
США
Режисер:
Стівен Спілберг
Тривалість:
02:18:48
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Близькі контакти третього ступеня – фантастична історія, яка оповідає про зустріч людей і інопланетних гостей. А починається усе з того, що по всій планеті – у різних її куточках – відбуваються події, які не поясниш ні з наукової, ні з логічної точки зору, але вони абсолютно реальні. Наприклад, у Індіані дитина втікає з дому і у буквальному сенсі слова розчинається у темряві. У пустелі раптом знаходять загублену ще під час війни ескадрилью, але без пілотів. Раптом повертається корабель, який зник колись у Бермудському трикутнику. Звичайний електрик стикається з потужним світловим пучком посеред дороги… Усі ці події наполегливо вказують людям, що зустріч із інопланетним розумом неминуча. Те місце, де вона має імовірно відбутись, військові намагаються закрити від людей, але декому все ж вдається зайти туди, де невдовзі має відбутись знайомство з прибульцями… ©Kino4ua Близькі контакти третього ступеня 1977 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?