Kino4ua.com
R

Прокол

Рік:
Ор. назва:
Puncture
Країна:
США
Режисер:
Адам Кассен, Марк Кассен
Тривалість:
01:40:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - den904
Прокол – британська драма, у центрі сюжету якої знаходяться співробітники і співзасновники адвокатської контори, які беруться за одну доволі гучну справу. Створили фірму Майк Вайс і Пол Данцигер. Хоч вони і працюють разом, але окрім роботи спільного у них мало. І це не дивно, адже рухаються герої зовсім різними шляхами по життю: Майк давно і глибоко «підсів» на наркотики, а Пол живе щасливим сімейним життям і чекає на поповнення в родині. Одного разу в офіс до героїв приходить жінка. Вона розповідає, що працює медсестрою, і під час виклику випадково вкололась голкою. Так вона і заразилась СНІДом. Вона вважає, що державна система охорони здоров’я повинна за це відповісти, тому вона хоче судитись. Адвокати чудово розуміють, що справа буде гучною і може викликати серйозний резонанс. Вони готові допомогти клієнтці, хоч і не можуть гарантувати перемогу. ©Kino4ua Прокол 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?