Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американська жінка

Рік:
Ор. назва:
American Woman
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Джейк Скотт
Тривалість:
01:51:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Американська жінка – це про 32-річну Дебру, яка виховує кількох дітей. Вона багатодітна мати, яка невдовзі стане ще й бабусею. Щоправда, новина про це була занадто несподіваною. Сталось так, що її старша донька закохалась у якогось хлопця, та так, що повністю втратила контроль над собою і ситуацією. І одного разу вона прийшла до матері, щоб повідомити про свою вагітність. Для Дебри це було шоком, але вона все ж зраділа, що їх родина поповниться. Лише одного героїня у той момент знати не могла – що її донька, народивши дитину, несподівано зникне. А саме це і сталось. Дебра була у відчаї, але робила все, що могла, щоб відшукати дочку. Та всі її зусилля були марними. Їй потрібно було доглядати за новонародженим онуком, тому вона переключилась на нього. Так промайнуло 11 років. Зненацька у жінки з’явився шанс дізнатись таємницю зникнення доньки… ©Kino4ua Американська жінка 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Катя
    Катя
    17 січня 2021 23:27
    + 0 -
    Чудовий драматичний фільм, Сієна Міллер зіграла неперевершено - не очікувала від неї такого рівня акторської гри. навіть заради цього фільм вартий пергляду