Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Донні Браско 2: Десятий і вовк / Перехрестя Десятої і Вульф

Рік:
Ор. назва:
10th & Wolf
Країна:
США
Режисер:
Роберт Мореско
Тривалість:
01:47:40
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Перехрестя Десятої і Вульф – кримінальна драма, у центрі сюжету якої знаходиться хлопець на ймення Томмі. Він був малим, коли його батька прикінчили. Чоловік був впливовим мафіозі, одним із лідерів злочинної групи. За роки життя він зумів збудувати власну імперію, яка стала своєрідним сімейним бізнесом, нехай і незаконним. Після його смерті влада перейшла до рук старшого брата Томмі і кращого друга. Головний герой теж мав би бути у цьому «бізнесі», але вирішив піти іншим шляхом. Йому не хотілось бути частиною злочинного угрупування, тому він вирішив втекти подалі – у армію. Але там справи стали геть кепськими, коли у Томмі виник конфлікт з командуванням. Йому загрожує військовий трибунал, а це вже занадто серйозно. Але є вихід: агенти ФБР хочуть, щоб він став для них таємним інформатором, повернувшись у злочинний бізнес сім’ї. Юнак опиняється перед важким вибором – родина або свобода… ©Kino4ua Донні Браско 2: Десятий і вовк / Перехрестя Десятої і Вульф 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?