Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Техаська різанина бензопилою

Рік:
Ор. назва:
The Texas Chain Saw Massacre
Країна:
США
Режисер:
Тоуб Хупер
Тривалість:
01:24:24
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Омікрон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Поліція і жителі Техасу вже довгий час стурбовані розкриттям могил якоюсь зграєю вандалів. У цей самий час на сімейному автофургоні їдуть п'ятеро молодих людей: Саллі зі своїм братом-інвалідом Франкліном та їхні друзі Джеррі, Пем і Кірк. Вони хочуть упевнитися, що могилу дідуся Саллі та Франкліна не розвернули вандали, і заїхати до старого будинку, в якому жив їхній дід. Дорогою вони підбирають дивного хлопця, який попросив підвезти його до свого будинку. Він запропонував їм зайти пообідати.

У фургоні хлопець став робити дивні речі: спочатку він порізав свою долоню взятим у Франкліна ножем, потім сфотографував Франкліна і, образившись на те, що він не прийняв цю фотографію, спалив її, ледь не влаштувавши пожежу у фургоні, і, нарешті, діставши свою бритву, порізав руку Франкліну. Кірку вдалося вигнати цього хлопця з машини. Дорогою друзі заїжджають на автозаправку, до них підходить приємного вигляду господар заправки і каже, що бензоколонки порожні. Він пропонує їм залишитися на барбекю, але вони відмовляються і їдуть далі. Нарешті, вони добираються до будинку, де жив їхній дідусь.

У цей час Пем і Кірк вирішують прогулятися і йдуть до сусіднього будинку, який виявляється порожнім. Пем залишається чекати Кірка на вулиці, а Кірк йде досліджувати будинок, де на нього нападає людина з дивною маскою на обличчі, і вбиває його молотком. Не дочекавшись Кірка, Пем входить у будинок, де теж стає жертвою маніяка. Після довгого очікування на пошуки зниклих хлопців вирушає Джеррі. Він добирається до цього будинку і, увійшовши в нього, отримує смертельний удар у голову молотом від маніяка в масці. ©Kino4ua Техаська різанина бензопилою 1974 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?